• 020 422 7160
  • calandtweewielers@gmail.com
Page Banner

Over Ons

We zijn sinds 2017 gevestigd op Pieter Calandlaan, maar we hebben meer dan 35 jaar ervaring . Zo is de hoofdmonteur al sinds de jaren 80 actief in Lelystad geweest, maar vond een prachtig nieuwe uitdaging in Amsterdam aan de Pieter Calandlaan.


Gezien de jarenlange ervaring die hij heeft is dit echt een aanwinst voor de winkel, iemand die echt verstand van zaken heeft en de klanten voldoende kan informeren over alles wat met fietsen te maken heeft. Van grote tot kleine en dames tot herenfietsen en ook elektrisch. Caland Tweewielers is echt een zaak die zich richt op de buurt, lokaal.


Reparaties worden met de grootste aandacht uitgevoerd en hebben zij nog alle tijd om klanten goed en deskundig advies te geven bij het kopen van een fiets. Of dit een nieuwe is of een uit de grote voorraad tweedehandse fietsen dat maakt niet uit

CalandTweewielers Voordelen

Title Shape

Ruim Aanbod

Wij hebben een ruim aanbod van nieuwe fietsen in alle soorten en maten. Ook elektrische fietsen. Caland Tweewielers heeft fietsen voor ieder wat wils.

Tweedehands

Wij knappen fietsen op en maken deze gereed voor verkoop. Zo bent u zelfs met een tweedehands fiets verzekerd van de kwaliteitsgarantie van Caland Tweewielers.

Rent-A-Bike

Caland Tweewielers biedt ook fietsen aan voor verhuur. U kunt vanaf €10 per dag een fiets bij ons huren. U kunt met het formulier onderaan de pagina reserveren.

Reparaties

Met 35 jaar ervaring kunnen we elk reparatie aan uw fiets aan. Wij zorgen ervoor dat uw fiets weer snel klaar is voor gebruik. U kunt ook een leenfiets, totdat de klus geklaard is.

Seizoensbeurt

Met de seizoensbeurt maken wij uw fiets technisch in orde en zorgen wij ervoor dat deze er weer spik en span uitziet! Een seizoensbeurt bieden we al aan vanaf €35

Grote beurt

Bij een grote beurt zorgen wij ervoor dat uw weer rijdt als vanouds! Wij monteren en demonteren onderdelen, smeren wiellagers, reinigen remtroffels, remmantels; Al vanaf €70

Onze Unieke Actie

De foto links is van de lokale Westerdorp krant, waar een artikel werd geschreven over de prijsuitreiking van onze unieke actie, die door de krant ook wel 'ludieke actie' werd genoemd. Wij nodigden klanten, die een fiets hadden gekocht uit voor een lotterij. De winnaars kregen of een gratis fiets of een tegoed bon.


De loting werd gedaan per 16 klanten die een fiets hadden gekocht bij Caland Tweewielers van een bepaalde prijsklasse. De winnaar kon kiezen voor een tegoed bon of een gratis nieuwe fiets. Hoewel andere fietswinkels ook wel acties doen, door korting te geven, is Caland Tweewielers' actie uniek hierin.


We hebben besloten om de actie leuker en aantrekkelijker te maken voor iedereen. Per 10 klanten die een fiets kopen van een bepaalde prijs klasse, doen wij een loting waarbij de winnaar 50% van de aankoopwaarde in geld terugkrijgt.